Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karmixówki Ac Mściów
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Darlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński geeft de bal voor. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karmixówki - Ac Mściów 1:0

27e minuut.
Merkiewski geeft een hoge lob. Inworp. Luty met een snelle inworp. Mazak rent richting de bal. Mazak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wilczyk speelt de bal door. Kruszyna rent richting de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Komosa de bal onder controle te krijgen. Luty rent richting de bal. Luty passt de bal zonder na te denken. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karmixówki 61%, Ac Mściów 39%.
Karmixówki - Ac Mściów 1:0

47e minuut.
Kosiek rent richting de bal. Komosa verovert de bal door een tackle van achteren. Komosa probeert naar een medespeler te passen. Kruszyna rent richting de bal. Kruszyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kozakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozakiewicz geeft een hoge lob. Merkiewski kopt de bal weg. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Hanczewski geeft de bal voor. Inworp. Komosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszyna rent richting de bal. Kruszyna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gajdzik bokst de bal weg.

86e minuut.
Wilczyk speelt de bal door. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Depcik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Depcik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karmixówki 57%, Ac Mściów 43%.
Karmixówki - Ac Mściów 1:0