Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ART team Karmixówki
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Schmidt passt de bal in één keer door. Daar is Hanczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ilonkowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kustudić probeert naar een medespeler te passen. Hanczewski is nu in balbezit. Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka draait met de bal, schiet en ... Gajdzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Karmixówki 1:0

10e minuut.
Daar is Velenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski geeft een lange en hoge pass. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski geeft de bal voor. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka draait met de bal, schiet en ... Gajdzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Karmixówki 2:0

32e minuut.
Knizia met de inworp. Schmidt rent richting de bal. Schmidt passt de bal in één keer door. Velenik rent richting de bal. Velenik draait met de bal, schiet en ... Gajdzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Karmixówki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 29%, Karmixówki 71%.
ART team - Karmixówki 3:0

52e minuut.
Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja geeft een hoge lob. Jabłczyński kopt de bal weg. Mazak rent richting de bal. Mazak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Schmidt passt de bal in één keer door. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka passt de bal zonder na te denken. Velenik is nu in balbezit. Velenik haalt uit met een fantastische trap. Gajdzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velenik is nu in balbezit. Velenik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Karmixówki 4:0

61e minuut.
Śmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Śmigiel passt de bal zonder na te denken. Spodzieja rent richting de bal. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hanczewski geeft een lange en hoge pass. Luty bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja verovert de bal door een tackle van achteren. Spodzieja geeft een hoge lob. Velenik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak passt de bal met de wreef. Daar is Piesiura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Chinês met een snelle inworp. Daszkowski speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 33%, Karmixówki 67%.
ART team - Karmixówki 4:0