Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Mściów PSPKakario
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Merkiewski geeft de bal voor. Leszczyński kopt de bal weg. Darlewski probeert de bal aan de voet te houden. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk passt de bal met de wreef. Żymirski rent richting de bal. Żymirski schiet op doel. Owczarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Mściów - PSPKakario 1:0

20e minuut.
Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna speelt de bal door. Daar is Hulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Leszczyński passt de bal in één keer door. Berłowski rent richting de bal. Berłowski passt de bal zonder na te denken. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Owczarski trapt de bal weg. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski begaat een overtreding. Berłowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szmidt met een snel genomen vrije trap. Włochyński heeft problemen om de bal te vangen. Włochyński schiet op doel. Przeczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ac Mściów - PSPKakario 1:1

36e minuut.
Gabryś met een sublieme pass. Żymirski rent richting de bal. Bigus rent richting de bal. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mściów 49%, PSPKakario 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Mściów - PSPKakario 1:1

67e minuut.
Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Depcik de bal onder controle te krijgen. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński haalt uit met een fantastische trap. Przeczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Leszczyński is nu in balbezit. Depcik verovert de bal door een tackle van achteren. Depcik speelt de bal door. Gałus rent richting de bal. Gałus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Mściów 47%, PSPKakario 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Mściów - PSPKakario 1:1