Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ART team Schalke 04 Bełchatów
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ziemianin geeft de bal voor. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny geeft een hoge lob. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Schalke 04 Bełchatów 0:1

8e minuut.
Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Knizia de bal. Knizia passt de bal in één keer door. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić draait met de bal, schiet en ... Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ART team - Schalke 04 Bełchatów 1:1

27e minuut.
Niepsuj probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz passt de bal in één keer door. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Schmidt probeert de bal aan de voet te houden. Pala rent richting de bal. Schmidt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żuk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski begaat een overtreding. Czarnkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarzeczny met een snel genomen vrije trap. Ziemianin probeert de bal met de borst te controleren. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 47%, Schalke 04 Bełchatów 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ART team - Schalke 04 Bełchatów 1:1

46e minuut.
Hermanowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ART team - Schalke 04 Bełchatów 2:1

61e minuut.
Węgierski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Góralczyk speelt de bal door. Ziemianin kopt de bal weg. Kurc probeert de bal aan de voet te houden. Węgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Knizia met de inworp. Schmidt probeert de bal met de borst te controleren. Schmidt met een sublieme pass. Węgierski is nu in balbezit. Węgierski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ART team 33%, Schalke 04 Bełchatów 67%.
ART team - Schalke 04 Bełchatów 2:1