Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mika Łomża FC Raba Sławkowice
version 4 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
34.4 gemiddelde waardering 38.3
goed Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Tuczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guijt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt speelt de bal door. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Buğdaycıoğlu passt de bal zonder na te denken. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Talkowski onderschept slim de pass. Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu schiet op doel. Wojtaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlabicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilligiris is nu in balbezit. Warowy rent richting de bal. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Illenseer rent richting de bal. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer draait met de bal, schiet en ... Wojtaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buğdaycıoğlu springt en kopt de bal. den Bosscher kopt de bal weg. Illenseer probeert naar een medespeler te passen. Buğdaycıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Morar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. den Bosscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illenseer geeft de bal voor. Buğdaycıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojtaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tuczyński geeft een hoge lob. Bal speelt de bal door. Rilner met een sublieme pass. Warowy rent richting de bal. Warowy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Illenseer geeft een hoge lob. Ristov is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu onderschept slim de pass. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... Wojtaś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Raba Sławkowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 39%, Raba Sławkowice 61%.
Mika Łomża FC - Raba Sławkowice 0:1

46e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos geeft een hoge lob. Illenseer rent richting de bal. Illenseer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Lepper passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Illenseer de bal. Illenseer draait met de bal, schiet en ... Wojtaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Raba Sławkowice 0:2

53e minuut.
Morar rent richting de bal. Morar geeft de bal voor. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... Wojtaś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Raba Sławkowice 0:3

58e minuut.
Tsilligiris rent richting de bal. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Guijt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijt geeft de bal voor. Bal krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Răducanu met een sublieme pass. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski met een sublieme pass. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy draait met de bal, schiet en ... Quinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Rilner geeft een hoge lob. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczyński begaat een overtreding. Tuczyński krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Buğdaycıoğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dutka komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Chlabicz kopt de bal weg. Guijt speelt de bal door. Ribola is nu in balbezit. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap. Quinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lepper passt de bal in één keer door. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Talkowski rent richting de bal. Illenseer onderschept slim de pass. Illenseer schiet op doel. Wojtaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Illenseer rent richting de bal. Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een lange en hoge pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bal kopt de bal weg. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos begaat een overtreding. Hoyos krijgt een gele kaart. Ribola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Warowy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Quinto speelt de bal door. den Bosscher kopt de bal weg. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer schiet op doel. Wojtaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Raba Sławkowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 37%, Raba Sławkowice 63%.
Mika Łomża FC - Raba Sławkowice 0:4