Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dmochy Mrozy Raba Sławkowice
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Lepper rent richting de bal. Lepper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ramut de bal. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer schiet op doel. Kościecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kościecha met een harde bal richting middenveld. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu passt de bal met de wreef. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zabawa met een sublieme pass. den Bosscher bereikt de bal nog maar net als eerste. den Bosscher probeert naar een medespeler te passen. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kościecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Illenseer is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ramut is nu in balbezit. Ramut passt de bal in één keer door. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer draait met de bal, schiet en ... Ramut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Ramut probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lepper neemt de hoekschop. Buğdaycıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Kościecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Brzytwa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducanu met een snelle inworp. Lepper geeft een lange en hoge pass. Buğdaycıoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zabawa met een sublieme pass. Daar is Illenseer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illenseer passt de bal in één keer door. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kościecha trapt de bal weg. Zabawa kopt de bal weg. Daar is Miszkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kościecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:1

19e minuut.
Buğdaycıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lepper de bal. Lepper passt de bal in één keer door. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zabawa is nu in balbezit. Zabawa geeft een hoge lob. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:2

40e minuut.
den Bosscher is nu in balbezit. den Bosscher geeft een hoge lob. Ramut rent richting de bal. Buğdaycıoğlu onderschept slim de pass. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kościecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dmochy Mrozy 80%, Raba Sławkowice 20%.
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:2

49e minuut.
Świerczok passt de bal zonder na te denken. Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski passt de bal zonder na te denken. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Răducanu speelt de bal door. Zabawa rent richting de bal. Zabawa probeert naar een medespeler te passen. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Lepper met de inworp. Bratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer verovert de bal door een tackle van achteren. Illenseer geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:3

57e minuut.
Goławski rent richting de bal. Goławski passt de bal zonder na te denken. Świerczok is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu onderschept slim de pass. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa passt de bal in één keer door. Daar is Buğdaycıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buğdaycıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lepper heeft problemen om de bal te vangen. Lepper geeft een hoge lob. Klungelig pakt Świerczok de bal. den Bosscher bereikt de bal nog maar net als eerste. den Bosscher geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
den Bosscher probeert naar een medespeler te passen. Răducanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Illenseer de bal. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper geeft een hoge lob. Buğdaycıoğlu rent richting de bal. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ... Kościecha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Brzytwa de bal. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Illenseer kopt de bal weg. Ramut is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut geeft een hoge lob. Inworp. Lepper met een snelle inworp. Illenseer geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:4

82e minuut.
Barulski met de inworp. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer passt de bal in één keer door. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:5

88e minuut.
Lepper geeft de bal voor. Ramut kopt de bal weg. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer draait met de bal, schiet en ... Kościecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:6

89e minuut.
Daar is Trastowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trastowski passt de bal met de wreef. Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goławski is nu in balbezit. Goławski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dmochy Mrozy 75%, Raba Sławkowice 25%.
FC Dmochy Mrozy - Raba Sławkowice 0:6