Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WCHD barcelona1908
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Remiszewski kopt de bal weg. Grabski speelt de bal door. Klungelig pakt Siemieniec de bal. Haberski rent richting de bal. Haberski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Inworp. Kufel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pustelnik is nu in balbezit. Tomiczek onderschept slim de pass. Tomiczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tomiczek heeft problemen om de bal te vangen. Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik passt de bal zonder na te denken. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Grabski geeft de bal voor. Daar is Kanarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salbert is nu in balbezit. Tryniszewski onderschept slim de pass. Tryniszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tomiczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Mederski de bal. Haberski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Haberski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haberski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Poniatowski speelt de bal door. Bakuń heeft problemen om de bal te vangen. Remiszewski begaat een overtreding. Bakuń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bakuń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grabski is nu in balbezit. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grabski de bal. Grabski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pustelnik met een sublieme pass. Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tomiczek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ośródka probeert de bal aan de voet te houden. Remiszewski is nu in balbezit. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Niewitowski speelt de bal door. Tomiczek rent richting de bal. Tomiczek schiet op doel. Małyczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCHD - barcelona1908 0:1

38e minuut.
Tomiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka verovert de bal door een tackle van achteren. Ośródka met een sublieme pass. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WCHD - barcelona1908 1:1

42e minuut.
Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka probeert naar een medespeler te passen. Tryniszewski is nu in balbezit. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCHD - barcelona1908 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCHD 35%, barcelona1908 65%.
WCHD - barcelona1908 2:1

62e minuut.
Remiszewski probeert naar een medespeler te passen. Tomiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grabski krijgt een gele kaart. Tomiczek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tomiczek kan niet meer verder spelen. Pacyna komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tryniszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fetraś komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyczmański geeft een hoge lob. Małyczak is nu in balbezit. Pacyna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Buczyński trapt de bal weg van het doel. Remiszewski kopt de bal weg. Poniatowski rent richting de bal. Pacyna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacyna draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WCHD - barcelona1908 2:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakuń met een snelle inworp. Remiszewski is nu in balbezit. Ośródka onderschept slim de pass. Ośródka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
WCHD - barcelona1908 3:2

84e minuut.
Pacyna probeert naar een medespeler te passen. Remiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś is nu in balbezit. Fetraś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WCHD - barcelona1908 4:2

87e minuut.
Bakuń passt de bal zonder na te denken. Kufel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poniatowski. Kufel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kufel kan niet meer verder spelen. Grzebiela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCHD 43%, barcelona1908 57%.
WCHD - barcelona1908 4:2