Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMR Ratnowice barcelona1908
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Mandziejewicz geeft een hoge lob. Niewitowski kopt de bal weg. Duczek is nu in balbezit. Fogel verovert de bal door een tackle van achteren. Fogel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HMR Ratnowice - barcelona1908 1:0

27e minuut.
Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel is nu in balbezit. Duczek is nu in balbezit. Fogel onderschept slim de pass. Fogel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMR Ratnowice 61%, barcelona1908 39%.
HMR Ratnowice - barcelona1908 1:0

47e minuut.
Niewitowski onderschept slim de pass. Niewitowski met een sublieme pass. Bralewski is nu in balbezit. Haberski is nu in balbezit. Haberski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pacyna probeert naar een medespeler te passen. Haberski is nu in balbezit. Szajewski is nu in balbezit. Haberski onderschept slim de pass. Haberski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Haberski rent richting de bal. Haberski passt de bal met de wreef. Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel draait met de bal, schiet en ... Kanarski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMR Ratnowice 44%, barcelona1908 56%.
HMR Ratnowice - barcelona1908 1:0