Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mika Łomża FC skp sielin
version 4 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.3 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


9e minuut.
Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak geeft een hoge lob. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy haalt uit met een fantastische trap. Szmatan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bąchorek heeft problemen om de bal te vangen. Górniak verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak passt de bal in één keer door. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 1:0

15e minuut.
Bąchorek rent richting de bal. Górniak is nu in balbezit. Górniak geeft een lange en hoge pass. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski bokst de bal weg.

27e minuut.
Ristov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chmielak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górniak geeft een hoge lob. Bal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 2:0

32e minuut.
Waryński rent richting de bal. Waryński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szmatan de bal. Ribola is nu in balbezit. Ribola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tuczyński geeft een hoge lob. Orczykowski probeert de bal met de borst te controleren. Waryński geeft een lange en hoge pass. Bal rent richting de bal. Bal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 19%, skp sielin 81%.
Mika Łomża FC - skp sielin 3:0

48e minuut.
Gec verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński met een sublieme pass. Ribola rent richting de bal. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 4:0

53e minuut.
Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak geeft de bal voor. Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribola is nu in balbezit. Ribola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Górniak controleert de bal met de borst. Bąchorek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ristov. Ristov krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Szmatan rent richting de bal. Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Warowy passt de bal zonder na te denken. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 5:0

69e minuut.
Morar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ribola de bal onder controle te krijgen. Warowy is nu in balbezit. Ribola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 6:0

71e minuut.
Tuczyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gec de bal. Gec passt de bal zonder na te denken. Bal is nu in balbezit. Bal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ribola rent richting de bal. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Warowy de bal. Warowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 7:0

82e minuut.
Bal geeft een hoge lob. Daar is Opałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batory rent richting de bal. Ribola onderschept slim de pass. Ribola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Orczykowski de bal. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy passt de bal in één keer door. Ribola is nu in balbezit. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bal is nu in balbezit. Bal passt de bal in één keer door. Ribola is nu in balbezit. Ribola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - skp sielin 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 23%, skp sielin 77%.
Mika Łomża FC - skp sielin 8:0