Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 21:08
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0228 [del]
  • Stadion: camp nou
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2475
Sokół Przytkowice Polonia Włodowice
trening Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Różycki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strzałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słaby rent richting de bal. Słaby geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Strzałkowski met een snelle inworp. Słaby rent richting de bal. Słaby passt de bal met de wreef. Mikosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Polonia Włodowice 0:1

12e minuut.
Kaduk geeft de bal voor. Pawlak probeert naar een medespeler te passen. Dagga heeft problemen om de bal te vangen. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan geeft een hoge lob. Paal!

21e minuut.
Pawlak rent richting de bal. Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dąblewski is nu in balbezit. Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński rent richting de bal. Suchan onderschept slim de pass. Suchan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokół Przytkowice - Polonia Włodowice 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Słaby de bal. Słaby passt de bal in één keer door. Pawlak rent richting de bal. Mikosik onderschept slim de pass. Mikosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Pawlak trapt de bal weg van het doel. Słaby is nu in balbezit. Słaby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Przytkowice - Polonia Włodowice 1:2

34e minuut.
Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby geeft een lange en hoge pass. Daar is Strzałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzałkowski met een sublieme pass. Pieńkosz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sławoj speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strzałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mikosik rent richting de bal. Mikosik schiet op doel. Juszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaduk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Słaby de bal. Słaby haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Przytkowice 89%, Polonia Włodowice 11%.
Sokół Przytkowice - Polonia Włodowice 1:2

82e minuut.
Sławoj met een sublieme pass. Pawlak rent richting de bal. Pawlak passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaduk zal de hoekschop nemen. Juszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kurczab is nu in balbezit. Kurczab geeft een lange en hoge pass. Ciemnota rent richting de bal. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab schiet op doel. Szwarc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Przytkowice 84%, Polonia Włodowice 16%.
Sokół Przytkowice - Polonia Włodowice 1:2