Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Nieporęt Diabelskie Pomioty
Normal Tactiek WTF!!
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 23.6
matig Schieten matig
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostrzewa met een snelle inworp. Musni is nu in balbezit. Unušić onderschept slim de pass. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Feltrinelli probeert naar een medespeler te passen. Unušić is nu in balbezit. Unušić passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bacusiewicz kopt de bal weg. Musni heeft problemen om de bal te vangen. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić draait met de bal, schiet en ... Florczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Feltrinelli is nu in balbezit. Feltrinelli probeert naar een medespeler te passen. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz geeft een lange en hoge pass. Bacusiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bacusiewicz is nu in balbezit. Pijak onderschept slim de pass. Unušić onderschept slim de pass. Unušić haalt uit met een fantastische trap. Florczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Diabelskie Pomioty 1:0

27e minuut.
Grociak schiet op doel. Klungelig pakt Pijak de bal. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Diabelskie Pomioty 2:0

35e minuut.
Unušić passt de bal in één keer door. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wilczan de bal onder controle te krijgen. Florczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Petre onderschept slim de pass. Petre passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Florczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Skrobosz passt de bal met de wreef. Musni bereikt de bal nog maar net als eerste. Musni probeert naar een medespeler te passen. Skylakos is nu in balbezit. Skylakos draait met de bal, schiet en ... Lomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bacusiewicz rent richting de bal. Unušić is nu in balbezit. Pijak onderschept slim de pass. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Diabelskie Pomioty 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 20%, Diabelskie Pomioty 80%.
Drink Team Nieporęt - Diabelskie Pomioty 3:0

48e minuut.
Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre is nu in balbezit. Skylakos begaat een overtreding. Skylakos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Grociak probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz speelt de bal door. Daar is Unušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Soons rent richting de bal. Soons met een sublieme pass. Feltrinelli geeft de bal voor. Bacusiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cerone kopt de bal weg. Klungelig pakt Soons de bal. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... Florczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Diabelskie Pomioty 4:0

70e minuut.
Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Alich rent richting de bal. Alich speelt de bal door. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Soons is nu in balbezit. Unušić onderschept slim de pass. Unušić passt de bal in één keer door. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jerużalski rent richting de bal. Soons bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli onderschept slim de pass. Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerużalski geeft een hoge lob. Lomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 21%, Diabelskie Pomioty 79%.
Drink Team Nieporęt - Diabelskie Pomioty 4:0