Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Włodowice Paweł Rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ględała is nu in balbezit. Kozakiewicz begaat een overtreding. Ględała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ględała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kapucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichorowski rent richting de bal. Wichorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Paweł Rangers 0:1

11e minuut.
Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński geeft de bal voor. Wichorowski is nu in balbezit. Wichorowski draait met de bal, schiet en ... Szwarc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Paweł Rangers 0:2

17e minuut.
Kozakiewicz met een sublieme pass. Rojek rent richting de bal. Wichorowski rent richting de bal. Rojek is nu in balbezit. Rojek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Durbel de bal. Mikosik rent richting de bal. Mikosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Paweł Rangers 1:2

24e minuut.
Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz passt de bal zonder na te denken. Daar is Mikosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikosik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Matusiewicz de bal onder controle te krijgen. Panicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Włodowice - Paweł Rangers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 51%, Paweł Rangers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Włodowice - Paweł Rangers 2:2

52e minuut.
Kaduk is nu in balbezit. Kaduk speelt de bal door. Miedziński is nu in balbezit. Mikosik is nu in balbezit. Mikosik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Włodowice - Paweł Rangers 3:2

54e minuut.
Wilchowski met de inworp. Rojek rent richting de bal. Dąblewski rent richting de bal. Rojek verovert de bal door een tackle van achteren. Rojek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mikosik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaduk de bal. Dobrzyński is nu in balbezit. Kaduk onderschept slim de pass. Kaduk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durbel is nu in balbezit. Mikosik verovert de bal door een tackle van achteren. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Żyluk kopt de bal weg. Dąblewski rent richting de bal. Miedziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szwarc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Słaby geeft een hoge lob. Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Miedziński heeft problemen om de bal te vangen. Mikosik rent richting de bal. Mikosik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Strzałkowski met een snelle inworp. Słaby rent richting de bal. Słaby draait met de bal, schiet en ... Durbel kopt de bal weg. Klungelig pakt Matusiewicz de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strzałkowski neemt de hoekschop. Pieńkosz probeert de bal met de borst te controleren. Pieńkosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Włodowice 37%, Paweł Rangers 63%.
Polonia Włodowice - Paweł Rangers 3:2