Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski sda
Lotto_Loko_523 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 17.2
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Sysoev rent richting de bal. Baniera verovert de bal door een tackle van achteren. Wammerl begaat een overtreding. Wammerl krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Rowiński kopt de bal weg. Pisoń rent richting de bal. Volpino onderschept slim de pass. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wammerl geeft de bal voor. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wammerl zal de hoekschop nemen. Sysoev krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wammerl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zatelli rent richting de bal. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Volpino maakt een snoekduik en kopt de bal. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 1:0

14e minuut.
Inworp. Hopman met een snelle inworp. Wammerl geeft een hoge lob. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stendel kopt de bal weg. Daar is Sysoev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysoev met een sublieme pass. Volpino is nu in balbezit. Volpino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 2:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anielski met een harde bal richting middenveld. Wammerl kopt de bal weg. Sysoev rent richting de bal. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 3:0

20e minuut.
Sysoev is nu in balbezit. Sysoev speelt de bal door. Volpino is nu in balbezit. Volpino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 4:0

23e minuut.
Zatelli passt de bal in één keer door. Volpino rent richting de bal. Volpino geeft een lange en hoge pass. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 5:0

23e minuut.
Krasuski speelt de bal door. Daar is Baniera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speck rent richting de bal. Speck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Speck rent richting de bal. Krasuski onderschept slim de pass. Zatelli geeft een hoge lob. Daar is Sysoev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysoev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Anielski trapt de bal weg van het doel. Zatelli kopt de bal weg. Sysoev rent richting de bal. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 6:0

27e minuut.
Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev geeft de bal voor. Pisoń controleert de bal met de borst. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli onderschept slim de pass. Zatelli speelt de bal door. Sysoev is nu in balbezit. Sysoev haalt uit met een fantastische trap. Anielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel. Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck met een sublieme pass. Volpino is nu in balbezit. Volpino draait met de bal, schiet en ... Potoniec probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Wammerl kopt de bal weg. Klungelig pakt Speck de bal. Potoniec rent richting de bal. Volpino verovert de bal door een tackle van achteren. Volpino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 27%, sda 73%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 6:0

53e minuut.
Pisoń passt de bal in één keer door. Gawroński rent richting de bal. Volpino onderschept slim de pass. Volpino haalt uit met een fantastische trap. Anielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 7:0

56e minuut.
Baniera heeft problemen om de bal te vangen. Stendel rent richting de bal. Stendel passt de bal in één keer door. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sysoev rent richting de bal. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wammerl onderschept slim de pass. Sysoev rent richting de bal. Pisoń is nu in balbezit. Sysoev verovert de bal door een tackle van achteren. Sysoev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Konopiński probeert naar een medespeler te passen. Sysoev kopt de bal weg. Volpino rent richting de bal. Volpino draait met de bal, schiet en ... Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 8:0

67e minuut.
Rowiński geeft een hoge lob. Inworp. Zatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speck rent richting de bal. Speck geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dzierżak speelt de bal door. Zatelli rent richting de bal. Zatelli geeft een hoge lob. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Krasuski rent richting de bal. Zatelli onderschept slim de pass. Gawroński rent richting de bal. Zatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zatelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 9:0

77e minuut.
Wammerl geeft een hoge lob. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pisoń heeft problemen om de bal te vangen. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 10:0

78e minuut.
Zatelli rent richting de bal. Speck met een sublieme pass. Wammerl speelt de bal door. Daar is Sysoev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysoev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zatelli kopt de bal weg. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev met een sublieme pass. Volpino rent richting de bal. Volpino schiet op doel. Anielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Hopman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopman geeft een hoge lob. Volpino met een sublieme pass. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 20%, sda 80%.
Lokomotiv Ostrów Wielkopolski - sda 10:0