Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Nieporęt sda
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 17
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić onderschept slim de pass. Unušić speelt de bal door. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić is nu in balbezit. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Anielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - sda 1:0

8e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Unušić verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić passt de bal in één keer door. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - sda 2:0

9e minuut.
Rowiński is nu in balbezit. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Potoniec probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stręt verovert de bal door een tackle van achteren. Stręt passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz is nu in balbezit. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel. Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

22e minuut.
Feltrinelli onderschept slim de pass. Feltrinelli geeft een hoge lob. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz schiet op doel. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - sda 3:0

28e minuut.
Feltrinelli kopt de bal weg. Bacusiewicz rent richting de bal. Unušić rent richting de bal. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bacusiewicz kopt de bal weg. Unušić rent richting de bal. Gawroński is nu in balbezit. Unušić onderschept slim de pass. Unušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - sda 4:0

40e minuut.
Bacusiewicz met een sublieme pass. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz geeft een hoge lob. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piskorz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bacusiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 17%, sda 83%.
Drink Team Nieporęt - sda 4:0

51e minuut.
Pisoń probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Unušić rent richting de bal. Unušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Alich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alich met een sublieme pass. Bacusiewicz is nu in balbezit. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Anielski speelt de bal door. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli passt de bal in één keer door. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Feltrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrinelli passt de bal met de wreef. Bacusiewicz is nu in balbezit. Bacusiewicz schiet op doel. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - sda 5:0

82e minuut.
Rowiński geeft een hoge lob. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Feltrinelli rent richting de bal. Feltrinelli met een sublieme pass. Bacusiewicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Feltrinelli geeft een hoge lob. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz speelt de bal door. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 18%, sda 82%.
Drink Team Nieporęt - sda 5:0