Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Nieporęt Paweł Rangers
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Feltrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrinelli passt de bal in één keer door. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap. Panicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 1:0

6e minuut.
Durbel geeft een hoge lob. Inworp. Grociak met de inworp. Unušić is nu in balbezit. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piskorz rent richting de bal. Piskorz passt de bal met de wreef. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz schiet op doel. Panicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grociak met een snelle inworp. Unušić rent richting de bal. Unušić haalt uit met een fantastische trap. Matusiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Bacusiewicz de bal. Unušić rent richting de bal. Unušić passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grociak geeft de bal voor. Unušić rent richting de bal. Unušić probeert naar een medespeler te passen. Bacusiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bacusiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 3:0

32e minuut.
Miedziński probeert de bal met de borst te controleren. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić passt de bal zonder na te denken. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel. Panicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piskorz neemt de hoekschop. Alich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 4:0

33e minuut.
Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miedziński probeert naar een medespeler te passen. Żyluk heeft problemen om de bal te vangen. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Bacusiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 30%, Paweł Rangers 70%.
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 4:0

47e minuut.
Feltrinelli passt de bal zonder na te denken. Unušić heeft problemen om de bal te vangen. Unušić speelt de bal door. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 5:0

48e minuut.
Feltrinelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruciak komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ruciak geeft de bal voor. Piskorz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruciak de bal. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Piskorz met een sublieme pass. Brodnicki is nu in balbezit. Met opzet legt Grociak zijn tegenspeler op de grond. Grociak krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Żyluk verovert de bal door een tackle van achteren. Żyluk met een sublieme pass. Matusiewicz is nu in balbezit. Unušić is nu in balbezit. Unušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alich speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Grociak de bal onder controle te krijgen. Grociak passt de bal in één keer door. Bacusiewicz rent richting de bal. Bacusiewicz schiet op doel. Panicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piskorz zal de hoekschop nemen. Panicz speelt de bal door. Alich kopt de bal weg. Grociak heeft problemen om de bal te vangen. Grociak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ruciak rent richting de bal. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Unušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Nieporęt 20%, Paweł Rangers 80%.
Drink Team Nieporęt - Paweł Rangers 6:0