Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Szczecin AS Fordonko
532 Tactiek Standard
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


14e minuut.
van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden passt de bal met de wreef. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel. Tywczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:1

15e minuut.
Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden rent richting de bal. van Beurden passt de bal met de wreef. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văduva met de inworp. Bzdączek speelt de bal door. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ... Tywczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:3

24e minuut.
Daar is Spyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré rent richting de bal. Barré passt de bal in één keer door. van Beurden heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wiktorski rent richting de bal. van Beurden verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek speelt de bal door. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva passt de bal zonder na te denken. Pochettino is nu in balbezit. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel. Tywczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. Tywczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:4

36e minuut.
Reiss geeft de bal voor. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek passt de bal met de wreef. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré schiet op doel. Tywczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Văduva probeert naar een medespeler te passen. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré passt de bal in één keer door. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
van Beurden passt de bal met de wreef. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino passt de bal met de wreef. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Tywczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Barré kopt de bal weg. Klungelig pakt Pleśniak de bal. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Szczecin 77%, AS Fordonko 23%.
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:5

50e minuut.
Pleśniak kopt de bal weg. Bzdączek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bzdączek passt de bal met de wreef. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Tywczyński met een harde bal richting middenveld. Văduva speelt de bal door. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Tywczyński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Văduva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:6

53e minuut.
Aleksandrowicz is nu in balbezit. Barré onderschept slim de pass. van Beurden is nu in balbezit. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chabbar passt de bal in één keer door. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré is nu in balbezit. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Tywczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
van Beurden geeft een hoge lob. Reiss kopt de bal weg. Klungelig pakt Madziek de bal. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wąs passt de bal met de wreef. Văduva met een sublieme pass. Pochettino is nu in balbezit. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Tywczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:7

66e minuut.
Pleśniak probeert de bal aan de voet te houden. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino passt de bal zonder na te denken. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:8

72e minuut.
Klungelig pakt Barré de bal. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden passt de bal in één keer door. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:9

84e minuut.
Klungelig pakt Wąs de bal. Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal met de wreef. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Tywczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pochettino geeft een hoge lob. Pleśniak controleert de bal met de borst. Pochettino rent richting de bal. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Tywczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Wąs rent richting de bal. Wąs geeft een lange en hoge pass. Daar is Aleksandrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spyra rent richting de bal. Barré onderschept slim de pass. Barré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Szczecin 81%, AS Fordonko 19%.
Stal Szczecin - AS Fordonko 0:10