Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Olszynka Stal Szczecin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus passt de bal zonder na te denken. Daar is Spyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palonek is nu in balbezit. Palonek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tywczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wuciński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reiss de bal. Ogrodowczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ogrodowczyk krijgt een gele kaart. Reiss raakt geblesseerd tijdens het duel. Madziek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gutek probeert naar een medespeler te passen. Palonek rent richting de bal. Palonek passt de bal zonder na te denken. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 52%, Stal Szczecin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Olszynka - Stal Szczecin 0:0

48e minuut.
Krydus is nu in balbezit. Krydus probeert naar een medespeler te passen. Stempski is nu in balbezit. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Krydus passt de bal met de wreef. Wcześniak is nu in balbezit. Kanik rent richting de bal. Wcześniak onderschept slim de pass. Wcześniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - Stal Szczecin 0:1

80e minuut.
Madziek rent richting de bal. Palonek verovert de bal door een tackle van achteren. Palonek passt de bal zonder na te denken. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wuciński met de inworp. Gutek controleert de bal met de borst. Krydus rent richting de bal. Gutek onderschept slim de pass. Gutek geeft een hoge lob. Tywczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ogrodowczyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Olszynka - Stal Szczecin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 43%, Stal Szczecin 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Olszynka - Stal Szczecin 1:1