Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomyslanka KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA
Normal Tactiek Kompas 3-4-3
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 35.4
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Supka passt de bal met de wreef. Chlorek is nu in balbezit. Sarabski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarabski schiet op doel. Andrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Politankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Marzuoli de bal. Marzuoli met een sublieme pass. Sarabski is nu in balbezit. Sarabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:1

8e minuut.
Sergiejew passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Supka met een snelle inworp. Komlosi geeft een hoge lob. Vicente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka onderschept slim de pass. Supka speelt de bal door. Ghafour rent richting de bal. Ghafour haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Jarmulski speelt de bal door. Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski passt de bal zonder na te denken. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Komlosi passt de bal met de wreef. Vicente rent richting de bal. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Vicente kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krawężnik de bal onder controle te krijgen. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour draait met de bal, schiet en ... Tomasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:2

18e minuut.
Vicente geeft een lange en hoge pass. Gibes is nu in balbezit. Sarabski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarabski geeft een lange en hoge pass. Ghafour maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Marzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. Marzuoli passt de bal zonder na te denken. Sarabski heeft problemen om de bal te vangen. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:3

21e minuut.
Komlosi rent richting de bal. Komlosi probeert naar een medespeler te passen. Sarabski met een sublieme pass. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tomasiuk kopt de bal weg. Sarabski speelt de bal door. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:4

28e minuut.
Marzuoli probeert naar een medespeler te passen. Ghafour heeft problemen om de bal te vangen. Ghafour passt de bal in één keer door. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Komlosi onderschept slim de pass. Komlosi met een sublieme pass. Ghafour rent richting de bal. Ghafour draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tomasiuk de bal onder controle te krijgen. Andrzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vicente is nu in balbezit. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:5

36e minuut.
Marzuoli met een sublieme pass. Daar is Supka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supka met een sublieme pass. Sarabski is nu in balbezit. Sarabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 74%, KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 26%.
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:5

47e minuut.
Ivansuc onderschept slim de pass. Ivansuc geeft een hoge lob. Vicente kopt de bal weg. Sarabski is nu in balbezit. Sarabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:6

52e minuut.
Depcik met een snelle inworp. Marzuoli speelt de bal door. Supka speelt de bal door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chlorek trapt de bal weg. Krawężnik kopt de bal weg. Marzuoli speelt de bal door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Komlosi passt de bal zonder na te denken. Vicente rent richting de bal. Vicente schiet op doel. Dźwigała probeert de bal aan de voet te houden. Andrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik geeft de bal voor. Daar is Sarabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supka is nu in balbezit. Supka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Supka is nu in balbezit. Supka met een sublieme pass. Komlosi met een sublieme pass. Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:7

72e minuut.
Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc speelt de bal door. Marzuoli met een sublieme pass. Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Jarmulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depcik met een sublieme pass. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 76%, KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 24%.
Radomyslanka - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:8