Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Olszynka AS Fordonko
Normal Tactiek Standard
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 36.4
average Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Parys de bal. Parys geeft de bal voor. Pochettino kopt de bal weg. van Beurden heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:1

11e minuut.
Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek geeft de bal voor. Daar is van Beurden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:2

12e minuut.
Barré is nu in balbezit. Dzigoński begaat een overtreding. Barré raakt geblesseerd tijdens het duel. Bzdączek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Beurden controleert de bal met de borst. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:3

16e minuut.
Brandner is nu in balbezit. Brandner geeft een hoge lob. Kąpała heeft problemen om de bal te vangen. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap. Weiner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:4

16e minuut.
Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk passt de bal in één keer door. Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:5

22e minuut.
van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Barré probeert de bal aan de voet te houden. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Kąpała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:6

25e minuut.
Pochettino is nu in balbezit. Pochettino geeft de bal voor. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Weiner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino met een sublieme pass. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... Weiner bokst de bal weg.

32e minuut.
Dzigoński rent richting de bal. Bzdączek onderschept slim de pass. van Beurden met een sublieme pass. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bzdączek passt de bal met de wreef. Stempski rent richting de bal. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino schiet op doel. Weiner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:7

34e minuut.
Palonek heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino onderschept slim de pass. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:8

38e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino passt de bal in één keer door. Barré rent richting de bal. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stempski onderschept slim de pass. Inworp. Văduva met de inworp. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino passt de bal zonder na te denken. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Weiner bokst de bal weg.

44e minuut.
Pochettino is nu in balbezit. Pochettino geeft een hoge lob. Wuciński probeert de bal aan de voet te houden. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 72%, AS Fordonko 28%.
KS Olszynka - AS Fordonko 0:8

53e minuut.
Barré rent richting de bal. Barré passt de bal met de wreef. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino schiet op doel. Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:9

56e minuut.
Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Văduva speelt de bal door. Klungelig pakt Pochettino de bal. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré is nu in balbezit. Barré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdączek met een snelle inworp. Barré rent richting de bal. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wuciński rent richting de bal. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino speelt de bal door. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:10

61e minuut.
Bzdączek passt de bal met de wreef. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré passt de bal zonder na te denken. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Weiner bokst de bal weg. Klungelig pakt Pochettino de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:11

67e minuut.
Văduva passt de bal zonder na te denken. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino passt de bal in één keer door. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:12

70e minuut.
d`Haese rent richting de bal. d`Haese probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kąpała de bal. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden met een sublieme pass. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Weiner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:13

75e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft de bal voor. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:14

76e minuut.
Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek geeft een hoge lob. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wuciński met een sublieme pass. Inworp. Văduva met een snelle inworp. Daar is Bzdączek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdączek geeft de bal voor. Weiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Văduva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek passt de bal zonder na te denken. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Văduva met een snelle inworp. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Kąpała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bzdączek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Barré de bal. Văduva met een sublieme pass. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Weiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:15

86e minuut.
Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Barré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Palonek kopt de bal weg. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Barré passt de bal zonder na te denken. Pochettino rent richting de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Weiner met een harde bal richting middenveld. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek geeft een hoge lob. Pochettino maakt een snoekduik en kopt de bal. Weiner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - AS Fordonko 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 76%, AS Fordonko 24%.
KS Olszynka - AS Fordonko 0:16