Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomyslanka ŻOLIFORNIA
Normal Tactiek 4-4-1-1 Nawałka
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Daar is Nemoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmulski onderschept slim de pass. Jarmulski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sergiejew met een sublieme pass. Szmer heeft problemen om de bal te vangen. Szmer met een sublieme pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Dźwigała is nu in balbezit. Dźwigała speelt de bal door. Gwóźdź speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski bokst de bal weg.

11e minuut.
Szmer is nu in balbezit. Szmer passt de bal zonder na te denken. Chlorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jarmulski passt de bal met de wreef. Inworp. Szmer met de inworp. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - ŻOLIFORNIA 0:1

30e minuut.
Nemoda rent richting de bal. Nemoda geeft een hoge lob. Dźwigała heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - ŻOLIFORNIA 0:2

36e minuut.
Ratajczyk speelt de bal door. Lipiński rent richting de bal. Politankiewicz begaat een overtreding. Politankiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 61%, ŻOLIFORNIA 39%.
Radomyslanka - ŻOLIFORNIA 0:2

52e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski passt de bal in één keer door. Daar is Nemoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemoda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrzejewski bokst de bal weg.

61e minuut.
Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński passt de bal zonder na te denken. Nemoda is nu in balbezit. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Kluivert komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Lipiński rent richting de bal. Lipiński haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - ŻOLIFORNIA 0:3

70e minuut.
Świeca met een sublieme pass. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radler komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nemoda passt de bal met de wreef. Dźwigała probeert de bal aan de voet te houden. Gwóźdź met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - ŻOLIFORNIA 0:4

87e minuut.
Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek is nu in balbezit. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 66%, ŻOLIFORNIA 34%.
Radomyslanka - ŻOLIFORNIA 0:4