Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moj team,xd KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA
Normal Tactiek Kompas 3-4-3
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Roztoczek probeert de bal aan de voet te houden. Komlosi is nu in balbezit. Berent rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:1

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Kowalec de bal onder controle te krijgen. Vicente rent richting de bal. Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski draait met de bal, schiet en ... Piast werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kowalec geeft een lange en hoge pass. Depcik rent richting de bal. Depcik geeft een hoge lob. Supka rent richting de bal. Supka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Marzuoli met een sublieme pass. Sarabski rent richting de bal. Sarabski passt de bal met de wreef. Vicente is nu in balbezit. Vicente schiet op doel. Piast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Vicente de bal. Vicente passt de bal met de wreef. Leszaniuk is nu in balbezit. Ghafour verovert de bal door een tackle van achteren. Ghafour haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Komlosi is nu in balbezit. Komlosi passt de bal zonder na te denken. Vicente met een sublieme pass. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moj team,xd 68%, KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 32%.
moj team,xd - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:2

53e minuut.
Leszaniuk is nu in balbezit. Sarabski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarabski met een sublieme pass. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Piast bokst de bal weg.

54e minuut.
Depcik verovert de bal door een tackle van achteren. Depcik passt de bal zonder na te denken. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:3

56e minuut.
Komlosi speelt de bal door. Ghafour rent richting de bal. Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour verovert de bal door een tackle van achteren. Ghafour draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Tasak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vicente raakt geblesseerd tijdens het duel. Vicente kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Piast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 0:4

76e minuut.
Marzuoli is nu in balbezit. Depcik geeft een hoge lob. Tasak kan de bal niet met de borst controleren. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente probeert naar een medespeler te passen. Marzuoli probeert naar een medespeler te passen. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Roztoczek passt de bal zonder na te denken. Kapeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeć speelt de bal door. Cienciała rent richting de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 1:4

86e minuut.
Depcik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Komlosi de bal. Komlosi geeft een lange en hoge pass. Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Vicente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Berent geeft de bal voor. Samburski is nu in balbezit. Samburski probeert naar een medespeler te passen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moj team,xd 69%, KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 31%.
moj team,xd - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 1:4