Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GwardiaKoszalin RKS Lechia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pimek heeft problemen om de bal te vangen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ... Mały kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pazura de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kulhawik is nu in balbezit. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zagdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kurzak passt de bal in één keer door. Papierkowski probeert de bal aan de voet te houden. Sobota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobota krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Czerniak is nu in balbezit. Szlachcikowski is nu in balbezit. Czerniak begaat een overtreding. Czerniak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz geeft een hoge lob. Lipień kan de bal niet met de borst controleren. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 55%, RKS Lechia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GwardiaKoszalin - RKS Lechia 0:0

51e minuut.
Lipień is nu in balbezit. Kulhawik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhawik met een sublieme pass. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - RKS Lechia 0:1

69e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Kurzak passt de bal met de wreef. Charkiewicz met een sublieme pass. Kulhawik is nu in balbezit. Kulhawik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sobota speelt de bal door. Kulhawik rent richting de bal. Kuska rent richting de bal. Kulhawik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhawik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - RKS Lechia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 54%, RKS Lechia 46%.
GwardiaKoszalin - RKS Lechia 0:2