Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Nadrzecze dawdawd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Remień is nu in balbezit. Remień met een sublieme pass. Grzędzicki rent richting de bal. Kubełek rent richting de bal. Kubełek haalt uit met een fantastische trap. Gilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pieńkoś speelt de bal door. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobyliński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Goluska passt de bal in één keer door. Daleki rent richting de bal. Daleki passt de bal in één keer door. Goluska is nu in balbezit. Goluska draait met de bal, schiet en ... Mroczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Remień rent richting de bal. Włoszczak onderschept slim de pass. Włoszczak passt de bal in één keer door. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski schiet op doel. Gilewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Blank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czaplicki is nu in balbezit. Goluska verovert de bal door een tackle van achteren. Goluska draait met de bal, schiet en ... Mroczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - dawdawd 0:1

33e minuut.
Wołoszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Wołoszyn passt de bal met de wreef. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Nadrzecze - dawdawd 1:1

43e minuut.
Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński begaat een overtreding. Andrzejewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pieńkoś met een snel genomen vrije trap. Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz passt de bal met de wreef. Mroczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daleki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - dawdawd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 58%, dawdawd 42%.
Pogoń Nadrzecze - dawdawd 1:2

74e minuut.
Inworp. Klimek met een snelle inworp. Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluska onderschept slim de pass. Goluska geeft de bal voor. Mroczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lenart geeft de bal voor. Szczytniewski is nu in balbezit. Szczytniewski met een sublieme pass. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 40%, dawdawd 60%.
Pogoń Nadrzecze - dawdawd 1:2