Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itakwoleekstraklase saed
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Sołowow geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycha met een snelle inworp. Dambor rent richting de bal. Dambor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon passt de bal met de wreef. Straszak speelt de bal door. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cudny heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak speelt de bal door. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itakwoleekstraklase 48%, saed 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itakwoleekstraklase - saed 0:0

48e minuut.
Dambor controleert de bal met de borst. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cudny. Cudny krijgt een gele kaart. Rozner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rozner kan niet meer verder spelen. Adamiec komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bombel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołowow verovert de bal door een tackle van achteren. Sołowow speelt de bal door. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zawała geeft een hoge lob. Milik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borzyszkowski. Borzyszkowski krijgt een gele kaart. Milik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Milik kan niet meer verder spelen. Ziutek komt het veld opgelopen. Ziutek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajon maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzechowiak kopt de bal weg. Kazimierczyk is nu in balbezit. Kazimierczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zydorowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swoczyna met de inworp. Dambor is nu in balbezit. Dambor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itakwoleekstraklase 51%, saed 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itakwoleekstraklase - saed 0:0