Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GwardiaKoszalin Cisowianka
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Bojdoł passt de bal in één keer door. Lipień rent richting de bal. Kurzepa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurzepa krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pieczyński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pazura de bal onder controle te krijgen. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Zagdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Cisowianka 0:1

7e minuut.
Lipień speelt de bal door. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur probeert naar een medespeler te passen. Gorzała rent richting de bal. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczyński passt de bal met de wreef. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Masajada is nu in balbezit. Kurzepa probeert naar een medespeler te passen. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Cisowianka 0:2

22e minuut.
Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gorzała de bal. Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa onderschept slim de pass. Kurzepa met een sublieme pass. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Masajada rent richting de bal. Masajada passt de bal met de wreef. Kurzepa rent richting de bal. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Cisowianka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 63%, Cisowianka 37%.
GwardiaKoszalin - Cisowianka 0:3

50e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała schiet op doel. Szałęga probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska geeft de bal voor. Klungelig pakt Masajada de bal. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel. Zagdan bokst de bal weg.

64e minuut.
Zagdan trapt de bal weg. Sobota kopt de bal weg. Kuska heeft problemen om de bal te vangen. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Cisowianka 0:4

73e minuut.
Kuska onderschept slim de pass. Kuska speelt de bal door. Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Bojdoł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 49%, Cisowianka 51%.
GwardiaKoszalin - Cisowianka 0:4