Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Nadrzecze Itakwoleekstraklase
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Czaplicki rent richting de bal. Cudny verovert de bal door een tackle van achteren. Cudny speelt de bal door. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Bojdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - Itakwoleekstraklase 0:1

19e minuut.
Bombel geeft een lange en hoge pass. Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor onderschept slim de pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - Itakwoleekstraklase 0:2

21e minuut.
Kolendowicz geeft een lange en hoge pass. Sczepiński speelt de bal door. Szczypta heeft problemen om de bal te vangen. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bombel rent richting de bal. Szymczycha verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pospieszalski de bal. Pospieszalski schiet op doel. Błażejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Błażejewski probeert naar een medespeler te passen. Bombel kopt de bal weg. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 62%, Itakwoleekstraklase 38%.
Pogoń Nadrzecze - Itakwoleekstraklase 0:2

53e minuut.
Kolendowicz passt de bal met de wreef. Szczypta rent richting de bal. Pospieszalski verovert de bal door een tackle van achteren. Pospieszalski schiet op doel. Błażejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - Itakwoleekstraklase 1:2

54e minuut.
Dambor rent richting de bal. Dambor passt de bal zonder na te denken. Cudny heeft problemen om de bal te vangen. Pospieszalski onderschept slim de pass. Pospieszalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak onderschept slim de pass. Włoszczak met een sublieme pass. Pospieszalski rent richting de bal. Pospieszalski schiet op doel. Błażejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cudny speelt de bal door. Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński met een sublieme pass. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Bojdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - Itakwoleekstraklase 1:3

70e minuut.
Cudny speelt de bal door. Dambor rent richting de bal. Dambor passt de bal zonder na te denken. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 49%, Itakwoleekstraklase 51%.
Pogoń Nadrzecze - Itakwoleekstraklase 1:3