Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cisowianka RKS Lechia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Charkiewicz geeft de bal voor. Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selke raakt geblesseerd tijdens het duel. Charkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - RKS Lechia 0:1

5e minuut.
Inworp. Selke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frydrych de bal onder controle te krijgen. Wasielewski bokst de bal weg.

18e minuut.
Kurzepa passt de bal met de wreef. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa onderschept slim de pass. Gorzała rent richting de bal. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bajur met een sublieme pass. Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa passt de bal zonder na te denken. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Halicki verovert de bal door een tackle van achteren. Halicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szlachcikowski de bal. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cisowianka - RKS Lechia 1:1

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rołka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz geeft de bal voor. Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. Wasielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulhawik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - RKS Lechia 1:2

45e minuut.
Szlachcikowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pieczyński met de inworp. Kurzepa is nu in balbezit. Kurzepa geeft de bal voor. Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cisowianka - RKS Lechia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 62%, RKS Lechia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cisowianka - RKS Lechia 2:2

54e minuut.
Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa passt de bal met de wreef. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel. Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Papierkowski rent richting de bal. Papierkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Charkiewicz de bal. Kulhawik rent richting de bal. Kulhawik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gorzała rent richting de bal. Pimek verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała rent richting de bal. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - RKS Lechia 3:2

64e minuut.
Kurzepa onderschept slim de pass. Szlachcikowski rent richting de bal. Kurzepa onderschept slim de pass. Kurzepa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Komórka is nu in balbezit. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur probeert naar een medespeler te passen. Halicki rent richting de bal. Halicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 43%, RKS Lechia 57%.
Cisowianka - RKS Lechia 3:2