Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GwardiaKoszalin Kolosz ROW Rybnik
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Lipień speelt de bal door. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks verovert de bal door een tackle van achteren. Brocks haalt uit met een fantastische trap. Zagdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa passt de bal in één keer door. Brocks is nu in balbezit. Brocks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Kolosz ROW Rybnik 0:1

9e minuut.
Caporaloni onderschept slim de pass. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Arpa heeft problemen om de bal te vangen. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks draait met de bal, schiet en ... Zagdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Montesinos passt de bal in één keer door. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Arpa heeft problemen om de bal te vangen. Arpa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Szałęga trapt de bal weg van het doel. Caporaloni kopt de bal weg. Brocks is nu in balbezit. Brocks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zagdan trapt de bal weg van het doel. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek passt de bal zonder na te denken. Arpa rent richting de bal. Arpa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Arpa passt de bal in één keer door. Caporaloni met een sublieme pass. Brocks is nu in balbezit. Brocks schiet op doel. Zagdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Kolosz ROW Rybnik 0:2

29e minuut.
Sobota verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft een hoge lob. Daar is Brocks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocks schiet op doel. Zagdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kuzynków passt de bal zonder na te denken. Caporaloni heeft problemen om de bal te vangen. Caporaloni passt de bal met de wreef. Brocks heeft problemen om de bal te vangen. Brocks draait met de bal, schiet en ... Zagdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa draait met de bal, schiet en ... Zagdan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Kolosz ROW Rybnik 0:3

34e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Montesinos geeft een hoge lob. Kopciak rent richting de bal. Arpa onderschept slim de pass. Arpa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni is nu in balbezit. Caporaloni met een sublieme pass. Brocks rent richting de bal. Brocks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuska de bal. Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Montesinos rent richting de bal. Montesinos schiet op doel. Zagdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Caporaloni is nu in balbezit. Lipień rent richting de bal. Caporaloni onderschept slim de pass. Arpa is nu in balbezit. Arpa schiet op doel. Zagdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 83%, Kolosz ROW Rybnik 17%.
GwardiaKoszalin - Kolosz ROW Rybnik 0:3

46e minuut.
Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniek begaat een overtreding. Brocks raakt geblesseerd tijdens het duel. Baszkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa onderschept slim de pass. Arpa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Caporaloni verovert de bal door een tackle van achteren. Caporaloni geeft een hoge lob. Daar is Mały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montesinos rent richting de bal. Montesinos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Kolosz ROW Rybnik 0:4

50e minuut.
Pazura geeft een lange en hoge pass. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gałek de bal onder controle te krijgen. Gałek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sobota is nu in balbezit. Kuzynków onderschept slim de pass. Kuzynków probeert naar een medespeler te passen. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arpa is nu in balbezit. Arpa geeft een hoge lob. Brocks rent richting de bal. Brocks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Montesinos met een sublieme pass. Brocks heeft problemen om de bal te vangen. Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa is nu in balbezit. Arpa draait met de bal, schiet en ... Zagdan bokst de bal weg.

64e minuut.
Caporaloni onderschept slim de pass. Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa passt de bal met de wreef. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Caporaloni met een sublieme pass. Klungelig pakt Arpa de bal. Arpa met een sublieme pass. Daar is Brocks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Caporaloni passt de bal zonder na te denken. Montesinos rent richting de bal. Montesinos passt de bal met de wreef. Brocks rent richting de bal. Brocks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Gałek de bal. Kopciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek geeft de bal voor. Brocks krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Brocks passt de bal zonder na te denken. Daar is Baszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Arpa rent richting de bal. Arpa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zagdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 81%, Kolosz ROW Rybnik 19%.
GwardiaKoszalin - Kolosz ROW Rybnik 0:4