Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Nadrzecze saed
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Grzechowiak is nu in balbezit. Pospieszalski verovert de bal door een tackle van achteren. Pospieszalski geeft de bal voor. Daar is Zydorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zydorowicz speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubełek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blank springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - saed 1:0

4e minuut.
Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek speelt de bal door. Kazimierczyk is nu in balbezit. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Czaplicki is nu in balbezit. Grzechowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzechowiak passt de bal met de wreef. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk schiet op doel. Mroczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kolendowicz passt de bal in één keer door. Ziutek heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczyk is nu in balbezit. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Nadrzecze - saed 1:1

21e minuut.
Grzechowiak is nu in balbezit. Czaplicki is nu in balbezit. Czaplicki probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bajon rent richting de bal. Blank verovert de bal door een tackle van achteren. Blank geeft een lange en hoge pass. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 52%, saed 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Nadrzecze - saed 1:1

50e minuut.
Włoszczak is nu in balbezit. Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek passt de bal met de wreef. Adamiec rent richting de bal. Adamiec draait met de bal, schiet en ... Mroczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Włoszczak rent richting de bal. Czaplicki is nu in balbezit. Czaplicki probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ... Mroczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Nadrzecze - saed 1:2

67e minuut.
Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak passt de bal in één keer door. Gutfeld is nu in balbezit. Kazimierczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Ziutek is nu in balbezit. Wołoszyn rent richting de bal. Wołoszyn passt de bal in één keer door. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Nadrzecze 59%, saed 41%.
Pogoń Nadrzecze - saed 1:2