Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Wybrzeże Klatki Schodowej Pogoń Nadrzecze
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Barylewski rent richting de bal. Barylewski passt de bal met de wreef. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski is nu in balbezit. Budziszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojdoł probeert naar een medespeler te passen. Czaplicki heeft problemen om de bal te vangen. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski schiet op doel. Barylewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski onderschept slim de pass. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski verovert de bal door een tackle van achteren. Pospieszalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Puc is nu in balbezit. Rępał rent richting de bal. Puc bereikt de bal nog maar net als eerste. Puc geeft de bal voor. Barylewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Leśnodorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołoszyn is nu in balbezit. Leśnodorski begaat een overtreding. Leśnodorski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Włoszczak passt de bal in één keer door. Wołoszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Puc rent richting de bal. Wołoszyn onderschept slim de pass. Wołoszyn geeft de bal voor. Słoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Guentzel kopt de bal weg. Grochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski haalt uit met een fantastische trap. Barylewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Włoszczak met een sublieme pass. Blank rent richting de bal. Blank passt de bal in één keer door. Wołoszyn is nu in balbezit. Wołoszyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 45%, Pogoń Nadrzecze 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Wybrzeże Klatki Schodowej - Pogoń Nadrzecze 0:0

52e minuut.
Kubełek is nu in balbezit. Rępał rent richting de bal. Kubełek begaat een overtreding. Rępał wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rępał kan niet meer verder spelen. Niewiarowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld speelt de bal door. Budziszewski is nu in balbezit. Wziątka is nu in balbezit. Wziątka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wybrzeże Klatki Schodowej - Pogoń Nadrzecze 1:0

77e minuut.
Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka onderschept slim de pass. Wziątka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Włoszczak rent richting de bal. Guentzel onderschept slim de pass. Wziątka rent richting de bal. Wziątka draait met de bal, schiet en ... Gutfeld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Wziątka is nu in balbezit. Włoszczak rent richting de bal. Kolendowicz rent richting de bal. Niewiarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiarowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wybrzeże Klatki Schodowej 26%, Pogoń Nadrzecze 74%.
WKS Wybrzeże Klatki Schodowej - Pogoń Nadrzecze 1:0