Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saed RKS Lechia
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz passt de bal met de wreef. Kulhawik rent richting de bal. Kulhawik schiet op doel. Turczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
saed - RKS Lechia 0:1

5e minuut.
Grzechowiak rent richting de bal. Pimek onderschept slim de pass. Pimek speelt de bal door. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pimek verovert de bal door een tackle van achteren. Straszak rent richting de bal. Met opzet legt Pimek zijn tegenspeler op de grond. Straszak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Straszak kan niet meer verder spelen. Adamiec komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz is nu in balbezit. Kulhawik is nu in balbezit. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Popecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka rent richting de bal. Rołka geeft een hoge lob. Kulhawik is nu in balbezit. Kulhawik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zydorowicz geeft de bal voor. Szlachcikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazimierczyk is nu in balbezit. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mumowski trapt de bal weg. Charkiewicz controleert de bal met de borst. Rozner begaat een overtreding. Charkiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Charkiewicz kan niet meer verder spelen. Bartos komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Klungelig pakt Pimek de bal. Adamiec rent richting de bal. Pimek verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhawik rent richting de bal. Kulhawik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Kurzak passt de bal in één keer door. Rozner is nu in balbezit. Rozner geeft een lange en hoge pass. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pimek is nu in balbezit. Pimek passt de bal in één keer door. Sołowow is nu in balbezit. Kulhawik onderschept slim de pass. Kulhawik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saed 49%, RKS Lechia 51%.
saed - RKS Lechia 0:1

61e minuut.
Popecki passt de bal in één keer door. Daar is Zawała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhawik is nu in balbezit. Kulhawik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Papierkowski met de inworp. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak met een sublieme pass. Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Selke passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Milik met een snelle inworp. Rozner is nu in balbezit. Rozner passt de bal zonder na te denken. Kazimierczyk rent richting de bal. Kazimierczyk haalt uit met een fantastische trap. Mumowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Rozner rent richting de bal. Rozner probeert naar een medespeler te passen. Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhawik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rołka probeert naar een medespeler te passen. Bartos rent richting de bal. Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos is nu in balbezit. Bartos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saed 63%, RKS Lechia 37%.
saed - RKS Lechia 0:1