Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GwardiaKoszalin Itakwoleekstraklase
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały verovert de bal door een tackle van achteren. Mały geeft de bal voor. Cudny is nu in balbezit. Cudny schiet op doel. Zagdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Itakwoleekstraklase 0:1

21e minuut.
Sobota geeft de bal voor. Sobiechowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rycha. Rycha krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cudny rent richting de bal. Cudny passt de bal met de wreef. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor geeft een lange en hoge pass. Lipień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Czerniak passt de bal zonder na te denken. Janduda is nu in balbezit. Sobiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... Błażejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GwardiaKoszalin - Itakwoleekstraklase 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 64%, Itakwoleekstraklase 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GwardiaKoszalin - Itakwoleekstraklase 1:1

68e minuut.
Kuska passt de bal zonder na te denken. Biniek is nu in balbezit. Czerniak rent richting de bal. Biniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Dambor onderschept slim de pass. Dambor passt de bal met de wreef. Kopciak rent richting de bal. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mały is nu in balbezit. Mały geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycha met de inworp. Dambor geeft de bal voor. Zagdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 42%, Itakwoleekstraklase 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GwardiaKoszalin - Itakwoleekstraklase 1:1