Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cisowianka dawdawd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kurzepa kopt de bal weg. Pieńkoś is nu in balbezit. Bajur begaat een overtreding. Bajur krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klimek is nu in balbezit. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski geeft een lange en hoge pass. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała schiet op doel. Gilewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Masajada rent richting de bal. Goluska onderschept slim de pass. Daleki is nu in balbezit. Daleki schiet op doel. Wasielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - dawdawd 0:1

30e minuut.
Goluska passt de bal in één keer door. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka begaat een overtreding. Komórka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kurzepa kopt de bal weg. Piesio is nu in balbezit. Piesio probeert naar een medespeler te passen. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek geeft een lange en hoge pass. Wasielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Masajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Masajada geeft de bal voor. Pieńkoś probeert de bal aan de voet te houden. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Remień geeft een hoge lob. Inworp. Pieczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 49%, dawdawd 51%.
Cisowianka - dawdawd 0:1

50e minuut.
Inworp. Pieczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzepa geeft de bal voor. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cisowianka - dawdawd 1:1

61e minuut.
Jeziorański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimek met de inworp. Goluska rent richting de bal. Goluska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Pieczyński met een snelle inworp. Remień is nu in balbezit. Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzepa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny geeft een hoge lob. Komórka kopt de bal weg. Halicki is nu in balbezit. Halicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Halicki rent richting de bal. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Gorzała rent richting de bal. Kurzepa is nu in balbezit. Kurzepa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilewski speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit. Goluska verovert de bal door een tackle van achteren. Goluska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Halicki probeert naar een medespeler te passen. Piesio is nu in balbezit. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa draait met de bal, schiet en ... Piesio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cisowianka - dawdawd 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cisowianka 45%, dawdawd 55%.
Cisowianka - dawdawd 2:1