Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GwardiaKoszalin Pogoń Nadrzecze
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Sobota verovert de bal door een tackle van achteren. Kolendowicz speelt de bal door. Daar is Włoszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kubełek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paleszewiecki komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Sobota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czerniak kan de bal niet met de borst controleren. Biniek is nu in balbezit. Biniek draait met de bal, schiet en ... Mroczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GwardiaKoszalin - Pogoń Nadrzecze 1:0

19e minuut.
Pospieszalski speelt de bal door. Czerniak heeft problemen om de bal te vangen. Pospieszalski is nu in balbezit. Wołoszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołoszyn schiet op doel. Zagdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Szałęga is nu in balbezit. Pospieszalski verovert de bal door een tackle van achteren. Pazura is nu in balbezit. Pospieszalski verovert de bal door een tackle van achteren. Pospieszalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniek onderschept slim de pass. Włoszczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biniek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biniek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 48%, Pogoń Nadrzecze 52%.
GwardiaKoszalin - Pogoń Nadrzecze 1:0

54e minuut.
Kopciak is nu in balbezit. Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak speelt de bal door. Wołoszyn rent richting de bal. Wołoszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kopciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki is nu in balbezit. Lipień begaat een overtreding. Lipień krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sobota met de inworp. Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaplicki passt de bal met de wreef. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GwardiaKoszalin 64%, Pogoń Nadrzecze 36%.
GwardiaKoszalin - Pogoń Nadrzecze 1:0