Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saed Kolosz ROW Rybnik
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 26.2
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Daar is Zydorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio passt de bal in één keer door. Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Morais draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Golec rent richting de bal. Golec met een sublieme pass. Radwański geeft een lange en hoge pass. Qovunov kopt de bal weg. Bochicchio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
saed - Kolosz ROW Rybnik 0:1

24e minuut.
Andırman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rycke komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Milik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazimierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczyk draait met de bal, schiet en ... Canturri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saed - Kolosz ROW Rybnik 1:1

37e minuut.
Qovunov draait met de bal, schiet en ... Turczyński speelt de bal door. Golec kopt de bal weg. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Culicchi geeft een lange en hoge pass. Zawała rent richting de bal. Bochicchio onderschept slim de pass. Bochicchio heeft problemen om de bal te vangen. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saed 63%, Kolosz ROW Rybnik 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saed - Kolosz ROW Rybnik 1:1

46e minuut.
Pettinato komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bochicchio is nu in balbezit. Qovunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qovunov haalt uit met een fantastische trap. Brzoskowski probeert de bal aan de voet te houden. Turczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
saed - Kolosz ROW Rybnik 1:2

65e minuut.
Inworp. Soljancik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Straszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec onderschept slim de pass. Golec speelt de bal door. Soljancik rent richting de bal. Soljancik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qovunov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
saed - Kolosz ROW Rybnik 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saed 59%, Kolosz ROW Rybnik 41%.
saed - Kolosz ROW Rybnik 1:3