Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itakwoleekstraklase Cisowianka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Pieczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzepa rent richting de bal. Bombel rent richting de bal. Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzepa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rycha is nu in balbezit. Rycha geeft een hoge lob. Gorzała kopt de bal weg. Kurzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dambor heeft problemen om de bal te vangen. Bajur is nu in balbezit. Dambor begaat een overtreding. Dambor krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Wasielewski trapt de bal weg. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur met een sublieme pass. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur geeft een lange en hoge pass. Janduda kan de bal niet met de borst controleren. Gorzała rent richting de bal. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Błażejewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itakwoleekstraklase 57%, Cisowianka 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itakwoleekstraklase - Cisowianka 0:0

47e minuut.
Cudny rent richting de bal. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Zaprzałek probeert naar een medespeler te passen. Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa draait met de bal, schiet en ... Błażejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sczepiński speelt de bal door. Frydrych is nu in balbezit. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szczypta trapt de bal weg van het doel. Bombel is nu in balbezit. Bombel geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pieczyński passt de bal zonder na te denken. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała onderschept slim de pass. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Błażejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itakwoleekstraklase - Cisowianka 0:1

79e minuut.
Rycha heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Rycha met de inworp. Dambor is nu in balbezit. Dambor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cudny rent richting de bal. Cudny probeert naar een medespeler te passen. Komórka rent richting de bal. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zaprzałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dambor rent richting de bal. Dambor passt de bal zonder na te denken. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Wasielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kurzepa de bal. Kurzepa schiet op doel. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itakwoleekstraklase - Cisowianka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itakwoleekstraklase 57%, Cisowianka 43%.
Itakwoleekstraklase - Cisowianka 0:2