Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dawdawd GwardiaKoszalin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Pieńkoś onderschept slim de pass. Pieńkoś met een sublieme pass. Goluska met een sublieme pass. Daleki is nu in balbezit. Daleki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lipień is nu in balbezit. Lipień passt de bal met de wreef. Biniek probeert naar een medespeler te passen. Czerniak rent richting de bal. Czerniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - GwardiaKoszalin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 59%, GwardiaKoszalin 41%.
dawdawd - GwardiaKoszalin 0:1

56e minuut.
Sobota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipień rent richting de bal. Lipień passt de bal zonder na te denken. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dawdawd - GwardiaKoszalin 0:2

68e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień probeert naar een medespeler te passen. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak passt de bal met de wreef. Sobiechowski geeft een lange en hoge pass. Gilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Klimek verovert de bal door een tackle van achteren. Klimek probeert naar een medespeler te passen. Goluska is nu in balbezit. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Piesio rent richting de bal. Piesio geeft de bal voor. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluska is nu in balbezit. Goluska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dawdawd 39%, GwardiaKoszalin 61%.
dawdawd - GwardiaKoszalin 0:2