Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 Macina
def Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 24.1
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Bożan met een harde bal richting middenveld. Tiško is nu in balbezit. Tiško met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gągoł rent richting de bal. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 1:0

6e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 2:0

10e minuut.
Perrini is nu in balbezit. Arryn rent richting de bal. Miodziek is nu in balbezit. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Waniek met een sublieme pass. Tiško speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Bożan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 3:0

21e minuut.
Szczuka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kępka de bal. Tiško geeft een hoge lob. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 4:0

22e minuut.
Ostroróg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lesień komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn onderschept slim de pass. Arryn probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tiško is nu in balbezit. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Miodziek heeft problemen om de bal te vangen. Perrini rent richting de bal. Perrini met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bożan met een harde bal richting middenveld. Feddeler kopt de bal weg. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arryn rent richting de bal. Arryn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tiško passt de bal zonder na te denken. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka passt de bal zonder na te denken. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Arryn passt de bal in één keer door. Sellari probeert naar een medespeler te passen. Szczuka met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 33%, Macina 67%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 4:0

50e minuut.
Waniek probeert naar een medespeler te passen. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Bożan bokst de bal weg. Paal! Daar is Kupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 5:0

54e minuut.
Waniek kopt de bal weg. Miodziek probeert de bal met de borst te controleren. Szczuka met een sublieme pass. Arryn heeft problemen om de bal te vangen. Arryn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feddeler is nu in balbezit. Feddeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 6:0

58e minuut.
Gorzeński heeft problemen om de bal te vangen. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Arryn rent richting de bal. Kupczyński is nu in balbezit. Kupczyński geeft de bal voor. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 7:0

66e minuut.
Daar is Arryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gągoł is nu in balbezit. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn rent richting de bal. Arryn schiet op doel. Bożan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 8:0

67e minuut.
Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Dobek is nu in balbezit. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Feddeler verovert de bal door een tackle van achteren. Feddeler geeft de bal voor. Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Bożan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Olszówka komt het veld opgelopen. Bożan met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feddeler met de inworp. Perrini is nu in balbezit. Perrini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kadłubowski passt de bal zonder na te denken. Sellari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobek. Sellari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Inworp. Max komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Bulek rent richting de bal. Bulek geeft een hoge lob. Feddeler geeft een lange en hoge pass. Kulewski krijgt zijn hoofd ertegen. Bożan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Quintana Dalmau komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olszówka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Olszówka kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 18%, Macina 82%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Macina 8:0