Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macina T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
Normal Tactiek def
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 39
poor Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen average


8e minuut.
Tiško passt de bal met de wreef. Szczuka rent richting de bal. Szczuka geeft een lange en hoge pass. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler passt de bal met de wreef. Kulewski is nu in balbezit. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

19e minuut.
Szczuka passt de bal in één keer door. Tiško rent richting de bal. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. Bożan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Waniek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miodziek heeft problemen om de bal te vangen. Szczuka probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bożan trapt de bal weg. Olszówka kopt de bal weg. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Bożan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kupczyński trapt de bal weg. Redlewski kopt de bal weg. Daar is Gągoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Waniek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ostroróg de bal. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

32e minuut.
Tiško rent richting de bal. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kupczyński is nu in balbezit. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:3

33e minuut.
Kulewski onderschept slim de pass. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. Bożan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka passt de bal in één keer door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Bożan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macina 79%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 21%.
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

50e minuut.
Tiško passt de bal met de wreef. Feddeler speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:5

52e minuut.
Ostroróg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Redlewski met een snelle inworp. Feddeler geeft de bal voor. Kulewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożan bokst de bal weg.

54e minuut.
Feddeler passt de bal in één keer door. Tiško is nu in balbezit. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

55e minuut.
Daar is Kadłubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. Bożan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski geeft een hoge lob. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski geeft een lange en hoge pass. Bożan bokst de bal weg. Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:7

58e minuut.
Gorzeński met een snelle inworp. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Bożan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. Bożan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:8

61e minuut.
Sellari kopt de bal weg. Olszówka speelt de bal door. Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski schiet op doel. Bożan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Szczuka is nu in balbezit. Szczuka passt de bal met de wreef. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:9

67e minuut.
Szczuka probeert de bal met de borst te controleren. Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:10

68e minuut.
Feddeler probeert de bal aan de voet te houden. Feddeler geeft een lange en hoge pass. Daar is Gągoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szczuka is nu in balbezit. Szczuka passt de bal met de wreef. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kupczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:11

72e minuut.
Tiško is nu in balbezit. Tiško passt de bal zonder na te denken. Daar is Szczuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Waniek is nu in balbezit. Waniek geeft een lange en hoge pass. Kulewski is nu in balbezit. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:12

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Kupczyński de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tiško neemt de hoekschop. Feddeler rent richting de bal. Feddeler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostroróg heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:13

87e minuut.
Gorzeński geeft een hoge lob. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannach verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tiško passt de bal zonder na te denken. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Bożan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macina 79%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 21%.
Macina - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:13