Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombony SzaraNagaJama
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Rymaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki met een sublieme pass. Nagi is nu in balbezit. Nagi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mościński kopt de bal weg. Mączewski rent richting de bal. Mączewski probeert naar een medespeler te passen. Broniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniarek schiet op doel. Chodkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Mączewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotewecki onderschept slim de pass. Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fredyk is nu in balbezit. Żychliński rent richting de bal. Met opzet legt Fredyk zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fredyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fredyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombony 57%, SzaraNagaJama 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bombony - SzaraNagaJama 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombony 43%, SzaraNagaJama 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bombony - SzaraNagaJama 0:0