Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombony T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
Normal Tactiek def
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 39.1
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Tiško rent richting de bal. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waniek met een snelle inworp. Tiško is nu in balbezit. Tiško geeft een lange en hoge pass. Chodkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško geeft een lange en hoge pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Chodkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

10e minuut.
Perrini passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rymaszewski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perrini zal de hoekschop nemen. Kulewski krijgt zijn hoofd ertegen. Chodkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kulewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

19e minuut.
Szczuka passt de bal zonder na te denken. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn passt de bal in één keer door. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Waniek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczuka geeft een lange en hoge pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Feddeler is nu in balbezit. Feddeler speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Chodkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:3

32e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn is nu in balbezit. Feddeler met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chodkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

35e minuut.
Feddeler rent richting de bal. Feddeler passt de bal in één keer door. Arryn rent richting de bal. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gąsiewski rent richting de bal. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Waniek passt de bal zonder na te denken. Daar is Tiško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiško passt de bal zonder na te denken. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wilimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

41e minuut.
Szczuka kopt de bal weg. Kulewski is nu in balbezit. Arryn rent richting de bal. Arryn haalt uit met een fantastische trap. Kulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombony 82%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 18%.
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

49e minuut.
Kulewski is nu in balbezit. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski is nu in balbezit. Arryn is nu in balbezit. Arryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Arryn passt de bal met de wreef. Tiško is nu in balbezit. Tiško passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Chodkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Feddeler onderschept slim de pass. Feddeler met een sublieme pass. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szczuka passt de bal in één keer door. Daar is Arryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arryn passt de bal zonder na te denken. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:5

59e minuut.
Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Perrini rent richting de bal. Perrini passt de bal in één keer door. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perrini neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

62e minuut.
Wilimowski geeft een hoge lob. Inworp. Perrini met de inworp. Feddeler is nu in balbezit. Feddeler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tiško is nu in balbezit. Tiško passt de bal met de wreef. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:7

69e minuut.
Kuchar rent richting de bal. Perrini verovert de bal door een tackle van achteren. Perrini met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:8

70e minuut.
Tiško is nu in balbezit. Tiško met een sublieme pass. Arryn rent richting de bal. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tiško passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski passt de bal in één keer door. Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Popowicz is nu in balbezit. Tiško verovert de bal door een tackle van achteren. Tiško passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Perrini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feddeler rent richting de bal. Feddeler passt de bal met de wreef. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:9

81e minuut.
Kotewecki kopt de bal weg. Perrini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchar. Kuchar krijgt een gele kaart. Perrini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sellari met een snel genomen vrije trap. Wilimowski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chodkowski probeert naar een medespeler te passen. Szczuka kopt de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arryn rent richting de bal. Arryn probeert naar een medespeler te passen. Waniek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombony 82%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 18%.
Bombony - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:9