Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 Bombony
def Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Chodkowski speelt de bal door. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pomprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Chodkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 1:0

4e minuut.
Daar is Jabłonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszówka onderschept slim de pass. Olszówka probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 2:0

7e minuut.
Feddeler passt de bal met de wreef. Wilimowski rent richting de bal. Olszówka verovert de bal door een tackle van achteren. Olszówka draait met de bal, schiet en ... Chodkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczuka geeft een lange en hoge pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Chodkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kulewski is nu in balbezit. Szczuka is nu in balbezit. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka haalt uit met een fantastische trap. Chodkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 3:0

11e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski passt de bal in één keer door. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 4:0

16e minuut.
Waniek passt de bal in één keer door. Redlewski rent richting de bal. Redlewski passt de bal zonder na te denken. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chodkowski trapt de bal weg van het doel. Olszówka rent richting de bal. Olszówka speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Olszówka is nu in balbezit. Kulewski rent richting de bal. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 5:0

29e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka rent richting de bal. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. Chodkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 6:0

35e minuut.
Szczuka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka speelt de bal door. Pomprowicz rent richting de bal. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuchar heeft problemen om de bal te vangen. Chodkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redlewski met de inworp. Olszówka rent richting de bal. Olszówka schiet op doel. Chodkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 7:0

42e minuut.
Kulewski schiet op doel. Wilimowski probeert de bal aan de voet te houden. Pomprowicz is nu in balbezit. Szczuka onderschept slim de pass. Szczuka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 26%, Bombony 74%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 8:0

49e minuut.
Olszówka is nu in balbezit. Szczuka rent richting de bal. Szczuka passt de bal met de wreef. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Redlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Redlewski passt de bal in één keer door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Chodkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 9:0

58e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski met een sublieme pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Redlewski passt de bal zonder na te denken. Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Chodkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 10:0

65e minuut.
Tiško probeert naar een medespeler te passen. Wilimowski is nu in balbezit. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski schiet op doel. Pomprowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chodkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Waniek neemt de hoekschop. Feddeler speelt de bal door. Kuchar is nu in balbezit. Olszówka onderschept slim de pass. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chodkowski met een harde bal richting middenveld. Tiško kopt de bal weg. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wilimowski met een sublieme pass. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Feddeler met een sublieme pass. De Gradi heeft problemen om de bal te vangen. De Gradi met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 11:0

74e minuut.
Nagi probeert naar een medespeler te passen. Popowicz rent richting de bal. Szczuka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka met een sublieme pass. Feddeler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 12:0

77e minuut.
Szczuka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka speelt de bal door. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski schiet op doel. Chodkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 13:0

83e minuut.
Klungelig pakt Kulewski de bal. Olszówka is nu in balbezit. Pomprowicz rent richting de bal. Olszówka onderschept slim de pass. Olszówka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Szczuka rent richting de bal. Szczuka speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 14:0

86e minuut.
Brożek rent richting de bal. Szczuka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 15:0

90e minuut.
Szczuka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Feddeler de bal. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Chodkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 24%, Bombony 76%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bombony 16:0