Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa1 Masne_laće
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Monczka passt de bal in één keer door. Salej rent richting de bal. Biniaś begaat een overtreding. Biniaś krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Korff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monczka is nu in balbezit. Monczka probeert naar een medespeler te passen. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ślusarski is nu in balbezit. Ślusarski geeft de bal voor. Sokół probeert de bal aan de voet te houden. Radliński rent richting de bal. Radliński draait met de bal, schiet en ... Majowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borodycz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Biniaś de bal. Fyda is nu in balbezit. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa1 - Masne_laće 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 38%, Masne_laće 62%.
Legia Warszawa1 - Masne_laće 1:0

46e minuut.
Salej rent richting de bal. Kucz rent richting de bal. Salej begaat een overtreding. Salej krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chałbiński rent richting de bal. Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salej haalt uit met een fantastische trap. Cetnarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa1 36%, Masne_laće 64%.
Legia Warszawa1 - Masne_laće 1:0