Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 SzaraNagaJama
def Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 20.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek rent richting de bal. Waniek passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waniek met een snelle inworp. Max geeft de bal voor. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Perrini rent richting de bal. Perrini speelt de bal door. De Gradi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gradi passt de bal zonder na te denken. Feddeler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda rent richting de bal. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn haalt uit met een fantastische trap. Nowacki bokst de bal weg. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 1:0

11e minuut.
Kulewski is nu in balbezit. Arryn rent richting de bal. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn rent richting de bal. Arryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Łakomski passt de bal met de wreef. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Nowacki met een harde bal richting middenveld. de Quintana Dalmau kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kulewski de bal onder controle te krijgen. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doroszewski passt de bal zonder na te denken. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini speelt de bal door. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 2:0

17e minuut.
Mączewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waniek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Feddeler is nu in balbezit. Arryn rent richting de bal. Arryn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kolęda de bal onder controle te krijgen. Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 3:0

20e minuut.
Feddeler met een sublieme pass. Waniek is nu in balbezit. Waniek passt de bal met de wreef. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski met een sublieme pass. Arryn rent richting de bal. Arryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 4:0

24e minuut.
Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski passt de bal in één keer door. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lami niet meer kan verder spelen. Mezei komt het veld opgelopen.

32e minuut.
de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. Mościński rent richting de bal. Arryn is nu in balbezit. Arryn schiet op doel. Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 5:0

37e minuut.
Mościński met een snelle inworp. Arryn rent richting de bal. Mączewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mączewski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mączewski. Arryn raakt geblesseerd tijdens het duel. Feddeler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Quintana Dalmau kopt de bal weg. Arryn rent richting de bal. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
de Quintana Dalmau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perrini de bal. Arryn probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Feddeler passt de bal in één keer door. Arryn heeft problemen om de bal te vangen. Arryn geeft een hoge lob. Mączewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Quintana Dalmau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek verovert de bal door een tackle van achteren. Waniek met een sublieme pass. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 23%, SzaraNagaJama 77%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 5:0

50e minuut.
Mączewski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. de Quintana Dalmau passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gorgolewski trapt de bal weg van het doel. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 6:0

51e minuut.
Reszka met een sublieme pass. Broniarek heeft problemen om de bal te vangen. Mączewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 7:0

53e minuut.
Broniarek rent richting de bal. Broniarek passt de bal met de wreef. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Nowacki bokst de bal weg.

58e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Arryn rent richting de bal. Arryn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 8:0

60e minuut.
Max rent richting de bal. Max passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mączewski de bal. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Sellari de bal. Feddeler rent richting de bal. Perrini speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Reszka stond buitenspel. Perrini neemt vlug de vrije trap. Kulewski is nu in balbezit. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 9:0

70e minuut.
Reszka speelt de bal door. Daar is Broniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Feddeler speelt de bal door. Mączewski rent richting de bal. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Max passt de bal met de wreef. Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski schiet op doel. Nowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 10:0

86e minuut.
Perrini met een snelle inworp. Feddeler is nu in balbezit. Feddeler geeft een hoge lob. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn haalt uit met een fantastische trap. Nowacki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 29%, SzaraNagaJama 71%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - SzaraNagaJama 10:0