Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SzaraNagaJama T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
Normal Tactiek def
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski geeft een hoge lob. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Doroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroszewski passt de bal in één keer door. Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

14e minuut.
Feddeler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomcsik komt het veld opgelopen. Tiško zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka speelt de bal door. Kulewski kan de bal niet met de borst controleren. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gorgolewski de bal. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

20e minuut.
Mościński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka speelt de bal door. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Sellari geeft de bal voor. Kolęda is nu in balbezit. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Doroszewski is nu in balbezit. Kulewski onderschept slim de pass. Olszówka rent richting de bal. Olszówka draait met de bal, schiet en ... Kolęda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tiško zal de hoekschop nemen. Tomcsik is nu in balbezit. Tomcsik schiet op doel. Olszówka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sellari speelt de bal door. Waniek geeft een lange en hoge pass. Sellari met een sublieme pass. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Waniek onderschept slim de pass. Waniek passt de bal zonder na te denken. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tomczak haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Lami trapt de bal weg. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Redlewski kopt de bal weg. Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SzaraNagaJama 73%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 27%.
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

47e minuut.
Doroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško probeert naar een medespeler te passen. Kulewski is nu in balbezit. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tiško met een sublieme pass. Olszówka rent richting de bal. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gorgolewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:3

64e minuut.
Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka passt de bal met de wreef. Daar is Doroszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pannach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško is nu in balbezit. Tiško geeft een hoge lob. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tiško met een sublieme pass. Waniek rent richting de bal. Waniek geeft een hoge lob. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Nowacki bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tiško neemt de hoekschop. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

75e minuut.
Szczuka passt de bal zonder na te denken. Tiško met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka rent richting de bal. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mościński met een snelle inworp. Olszówka heeft problemen om de bal te vangen. Olszówka speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Olszówka is nu in balbezit. Olszówka speelt de bal door. Kolęda rent richting de bal. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczuka met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulewski de bal. Kulewski schiet op doel. Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:5

80e minuut.
Cerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski passt de bal zonder na te denken. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mościński onderschept slim de pass. Mościński geeft een hoge lob. Tiško speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mościński rent richting de bal. Mościński geeft een hoge lob. Tomcsik kopt de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SzaraNagaJama 70%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 30%.
SzaraNagaJama - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6