Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masne_laće fc Pazdan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński is nu in balbezit. Chałbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trojanowski onderschept slim de pass. Trojanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - fc Pazdan 0:1

10e minuut.
Faron met een sublieme pass. Brzeziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wyleżych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salej onderschept slim de pass. Salej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gołaś kopt de bal weg. Faron heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minorczyk. Faron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trojanowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ściuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Brzeziński geeft de bal voor. Kwast rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczęch. Szczęch krijgt een gele kaart. Kwast is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trojanowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brzeziński rent richting de bal. Brzeziński passt de bal in één keer door. Butrym is nu in balbezit. Wyleżych met een sublieme pass. Ślusarski geeft een hoge lob. Maciejak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Radliński rent richting de bal. Radliński geeft een hoge lob. Monczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butrym is nu in balbezit. Butrym geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 60%, fc Pazdan 40%.
Masne_laće - fc Pazdan 0:1

48e minuut.
Monczka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bombel komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński met een sublieme pass. Dombek is nu in balbezit. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Salej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombek bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Salej schiet op doel. Wleklak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bombel zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cieślak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński geeft een lange en hoge pass. Ślusarski rent richting de bal. Ślusarski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 33%, fc Pazdan 67%.
Masne_laće - fc Pazdan 0:1