Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masne_laće Macina
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 25.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


14e minuut.
Radliński heeft problemen om de bal te vangen. Miodziek onderschept slim de pass. Miodziek geeft de bal voor. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kępka met een sublieme pass. Gorzeński geeft een lange en hoge pass. Ślusarski kopt de bal weg. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Butrym de bal. Kadłubowski speelt de bal door. Gorzeński met een sublieme pass. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 57%, Macina 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Masne_laće - Macina 0:0

49e minuut.
Miodziek is nu in balbezit. Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek begaat een overtreding. Miodziek krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Minorczyk probeert naar een medespeler te passen. Kęska rent richting de bal. Kęska geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bożan trapt de bal weg. Kęska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęska probeert naar een medespeler te passen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Butrym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski met een sublieme pass. Daar is Minorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Masne_laće - Macina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masne_laće 56%, Macina 44%.
Masne_laće - Macina 0:1