Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macina Masne_laće
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Gągoł verovert de bal door een tackle van achteren. Gągoł passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński onderschept slim de pass. Gągoł probeert naar een medespeler te passen. Monczka rent richting de bal. Monczka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kadłubowski kopt de bal weg. Kęska is nu in balbezit. Kęska passt de bal met de wreef. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski schiet op doel. Ściuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kupczyński geeft de bal voor. Szczęch rent richting de bal. Szczęch geeft een lange en hoge pass. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ściuk niet meer kan verder spelen. Sidoruk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macina 49%, Masne_laće 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macina - Masne_laće 0:0

50e minuut.
Cieślak probeert naar een medespeler te passen. Bombel rent richting de bal. Bombel passt de bal zonder na te denken. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... Bożan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bombel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorzeński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski geeft een lange en hoge pass. Sidoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gorzeński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gągoł is nu in balbezit. Radliński met een sublieme pass. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Minorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bombel speelt de bal door. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macina - Masne_laće 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macina 45%, Masne_laće 55%.
Macina - Masne_laće 0:1