Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fnatic T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
Normal Tactiek def
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Arryn passt de bal zonder na te denken. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kolman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

5e minuut.
Waniek passt de bal zonder na te denken. de Quintana Dalmau probeert naar een medespeler te passen. Arryn met een sublieme pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:2

8e minuut.
Arryn is nu in balbezit. Kulewski rent richting de bal. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Arryn rent richting de bal. Arryn passt de bal met de wreef. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:3

19e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski is nu in balbezit. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski draait met de bal, schiet en ... Giermkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:4

22e minuut.
Waniek geeft de bal voor. Kulewski rent richting de bal. Arryn is nu in balbezit. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski geeft een hoge lob. Inworp. Pannach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arryn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler geeft de bal voor. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler passt de bal in één keer door. Arryn is nu in balbezit. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:5

30e minuut.
de Quintana Dalmau met een sublieme pass. Klungelig pakt Sordyl de bal. Kulewski is nu in balbezit. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kolman geeft een hoge lob. Sordyl probeert de bal aan de voet te houden. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. de Quintana Dalmau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fnatic 74%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 26%.
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:5

46e minuut.
Olszówka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pannach verovert de bal door een tackle van achteren. Olszówka rent richting de bal. Olszówka probeert naar een medespeler te passen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Giermkowski trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Feddeler de bal onder controle te krijgen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Hennig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kulewski is nu in balbezit. de Quintana Dalmau rent richting de bal. de Quintana Dalmau passt de bal met de wreef. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szczutowski geeft de bal voor. Inworp. Pannach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler geeft de bal voor. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olszówka rent richting de bal. Olszówka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau onderschept slim de pass. de Quintana Dalmau speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Feddeler rent richting de bal. Feddeler passt de bal in één keer door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Giermkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Olszówka is nu in balbezit. Olszówka passt de bal zonder na te denken. de Quintana Dalmau rent richting de bal. Kulewski rent richting de bal. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:6

73e minuut.
Olszówka passt de bal in één keer door. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. de Quintana Dalmau rent richting de bal. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:7

75e minuut.
Inworp. Waniek met een snelle inworp. Tiško geeft een hoge lob. Feddeler kopt de bal weg. Daar is Kolman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pyskaty kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomcsik de bal. Tomcsik passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:8

78e minuut.
Olszówka rent richting de bal. Olszówka passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Giermkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:9

80e minuut.
Pannach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feddeler geeft de bal voor. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kulewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:10

82e minuut.
Pannach onderschept slim de pass. Pannach geeft de bal voor. Daar is Kolman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:11

85e minuut.
Olszówka passt de bal zonder na te denken. Waniek is nu in balbezit. Waniek passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pannach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler passt de bal met de wreef. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tiško rent richting de bal. Tiško passt de bal zonder na te denken. Hennig is nu in balbezit. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fnatic 80%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 20%.
Fnatic - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:11