Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 Fnatic
def Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszewski rent richting de bal. Perrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perrini krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini speelt de bal door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Giermkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Perrini met de inworp. Feddeler is nu in balbezit. Feddeler passt de bal in één keer door. Tiško is nu in balbezit. Tiško geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Max is nu in balbezit. Max passt de bal in één keer door. Kulewski rent richting de bal. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Perrini verovert de bal door een tackle van achteren. Perrini probeert naar een medespeler te passen. Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Arryn is nu in balbezit. Arryn haalt uit met een fantastische trap. Giermkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hennig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feddeler geeft de bal voor. Pauka heeft problemen om de bal te vangen. Tiško is nu in balbezit. Tiško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Feddeler geeft een lange en hoge pass. Pauka kopt de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Giermkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 1:0

33e minuut.
Kolman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jarocki de bal. Perrini begaat een overtreding. Perrini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

35e minuut.
Arryn is nu in balbezit. Arryn geeft een lange en hoge pass. Max rent richting de bal. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 2:0

38e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler passt de bal in één keer door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sordyl is nu in balbezit. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn passt de bal zonder na te denken. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 3:0

44e minuut.
Arryn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kulewski de bal. Stegienka rent richting de bal. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 4:0

45e minuut.
Lami komt het veld opgelopen. Redlewski komt het veld opgelopen. Olszówka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 20%, Fnatic 80%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 4:0

47e minuut.
Szczutowski speelt de bal door. Anuszewski rent richting de bal. Redlewski geeft een hoge lob. Olszówka rent richting de bal. Olszówka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 5:0

50e minuut.
Arryn is nu in balbezit. Arryn passt de bal in één keer door. Max is nu in balbezit. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Piwo passt de bal met de wreef. Olszówka is nu in balbezit. Pauka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pauka krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hennig geeft de bal voor. Inworp. De Gradi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arryn heeft problemen om de bal te vangen. Redlewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Olszówka rent richting de bal. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max passt de bal met de wreef. Daar is Olszówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 6:0

65e minuut.
Stegienka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waniek is nu in balbezit. Waniek geeft een hoge lob. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka draait met de bal, schiet en ... Giermkowski bokst de bal weg.

77e minuut.
Tiško rent richting de bal. Tiško speelt de bal door. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Redlewski heeft problemen om de bal te vangen. Redlewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sordyl de bal. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka schiet op doel. Giermkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De Gradi geeft een lange en hoge pass. Max is nu in balbezit. Max passt de bal zonder na te denken. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bacusiewicz kopt de bal weg. Redlewski probeert de bal met de borst te controleren. Redlewski passt de bal met de wreef. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 23%, Fnatic 77%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Fnatic 6:0